Çarşamba, Ekim 18, 2006

MERHABALAR!!!!

Sevgili blog arkadaşlarım,
Çok uzun bir süredir bloglarıma ara vermek zorunda kaldım.Bu arada acı-tatlı bir çok olay yaşadım ama yavaş yavaş silkinip kendime gelmeye başladım.Bu arada ramazan dolayısıyla diyetime devam edemiyorum ve yine birkaç kilo aldım ama bayramdan sonra yine başlayıp hedeflediğim kiloya ulaşmaya çalışacağım.Sizler ne durumdasınız henüz bilmiyorum ama en kısa zamanda hepinizin blogların tek tek ziyaret edeceğim.Bu arada saçımı yine değiştirdim. Biraz kestirdim ve önce koyu bir renge boyattıktan sonra üstüne röfle attırdım.Saçımı her değiştirdiğimde ben de yenilenip iyi bir moralle yeniden diyet başlıyorum.
Bu arada İzmir'de havalar aniden iyice soğudu.Ramazan ve oruç dolayısıyle iftardan sonra acaip tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum, umarım bunun üstesinden hemen gelirim.Bayrama kadar yazamazsam hepinize iyi bayramlar!!!

9 Comments:

Nilay said...

Hülyacım tekrar hoşgeldin aramıza. Saçların çok hoş olmuş, güle güle kullan. Kandilin mübarek olsun ayrıca. Bu arada rüyanı da merak ettim iyi mi? Hayır olsun :)

Adsız said...

canım benimm bak adını görünce hemen koştum geldimm..
kızımm hiiç gücenmee sildim lınkı diye bir debeni düşün her defasında tıklayım aynı şişkolarla kaşılaşmak hiç hoş diiildi sıkıldım napim hatta silerken haberde verdim diye hatırlıyorummm
ama hala eklemiycem sana cezaaa
sen adam gibi yamaya başla o zman düşünürüz??
şaka bi yana hadi dön artık yaaaaaa
özledim senii.. inşallah o geri alınanalar daha fazla artmadan dönersinn..
hulya ben ramazanda hemen hemen hiç tatlı yemedim ve inanmazsın ama ağzıma pide koymadaım!!!!1
ya aaaa bu kez çok azimliyim çookk gerilerden gelip seni geçtim 74le başladım eylül başında şimdi 68e oynuyorum:)))

Pretty Woman (Aka likeaprayer) said...

Hülyacım tekrar hoşgeldin aramıza. Çok geçmiş olsun tekrardan.. umarım hepimiz sıkıntılarımızı atarız. Ben de nişan öncesi sözlümden ayrıldım. Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere...

Nilay said...

Bayramın kutlu olsun!
Sevgilerimle

Adsız said...

BAK HAKLI ÇIKTIM Bİ POST YAZDIN BİZİ UMUTLANDIRDIN10 GÜNDÜR GENE TIK YOK.. KZÜTÜM BEN SANA KÜSTÜM KÜSTÜÜÜÜMMMMM..

HULYA said...

Kızlar biraz geç cevap yazabiliyorum kusura bakmayın ama tek tek yorum yazmaya çalışacağım sizlere.Nilay'cığım, çok teşekkürler rüyama gelince tam olarak hatırlamıyorum ama piknik alanı gibi bir yerdeydik çoluk çocuk hep beraber bir şeyler yiyorduk ama sen bir ara ağladın ben de çok üzüldüm o kadarını hatırlıyorum, sonra hemen gidip bloğuna baktım.

HULYA said...

Pretty'ciğim,
yaşadıklarına çok üzüldüm inan ama her şeyde bir hayır olduğuna inanaıyorum ya evlendikten sonra anlaşamayacağınızı anlayıp öyle ayrılmak zorunda kalsaydın o zaman daha çok üzüldürdün.Allah herşeyin hayırlısını versin.Kendine dikkat et.

HULYA said...

Kendini kandırmacığım,
kız 10 gün oldu mu ben girmeyeli.eh bayram tatili sonra da eşimin izin durumları varken bilgisayar hiç bana kalmıyor ki girip post bırakabileyim.Her gece kafamdan neler yazıyorum halbuki bilsen sabah olunca bir bakıyorum eşim bilgisayarla uğraşıyor windows birkaç kere göçtü yeniden yükledi nerdeyse post yazabilmek için internet cafeye gideceğim.Eşimin izni biter bitmez burdayım:-)))

Burcu said...

hülyacım gelmişsin ama ben anca görebildimm hoşgeldin canım..seni de aramızda görmek yine yeniden çok güsel..öpüyorum