Perşembe, Şubat 02, 2006

İŞTE ÇOK MERAK ETTİĞİM LAHANA ÇORBASI DİYETİ!!!

Lahana çorbası (Çorbalı diyet)
Gelecek haftadan itibaren bu diyeti uygulamak istiyorum.Bakalım yararı olacak mı? Başka denemek isteyen olursa diye çorbasıyla birlikte tarifini koyuyorum. Deneyenler bana sonuçlarını bildirirse çok sevinirim.İçinde kırmızı et de olduğu için özellikle tercih ettim.Hadi bakalım hepimize kolay gelsin!

Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba


Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Verdiğim miktar bir ya da iki kişi için yeterli olacaktır. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs... Bu köylü çorbasını diyet yapmadığınız dönemlerde de rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.


127 Comments:

Adsız said...

ender saraç bu diyeti arada bi detox niyetine veriyo galiba ama 1 günlüğüne.7 günde adamın metabolizmasını bozar bu.kararlıysan sonuçları gerçekten merak ediyorum

Lighter-N said...

Merhaba!İste enim ilk yorumum. Bu tur kisa sureli diyetler icin kas ve su kaybindan baska bir ise yaramaz diyorlar. Ben lahana corbasini aksamlari yemekten once ictim..Ama bol miktarda. Kesinlikle istahi kesiyor! Birinci sebep tadi cok kotu, ikincisi de cok yogun bi corba. Yalniz gercekten az yememi sagladi aksam yemegi oncesi ve yardimi oldu. Belki bu sekilde de denenebilir.Kolayliklar diliyorum...

tontontombo said...

Hülyacım merak ettim başladın mı çorba diyetine? Kilo verdin mi? Nasıl gidiyor?

HULYA said...

arzum'cuğum,
sana yorum yazdım büyük bir özenle edebiyat döktürdüm o kadar sonra püf bir baktım kaybolmuş.Sinir oldum.Bir ara aklımda kaldığı kadarıyla tekrar yazacağım

HULYA said...

Sevgili beetlejuice,
bakalım ben kaç gün dayanacağım bu diyete.Buradan takip edersiniz:-)

HULYA said...

Sevgili N-Lightening,
Bak ne güzel başarmışsın.Artık sık sık yorumlarını bekliyorum.Seni de diyet kardeşlerim listesine ekledim bile.Lahana çorbasını ben sevdim.Kerevizi çok seviyorum belki ondandır.Diyetine başlayamadım henüz ama haftaya inşallah:-)

HULYA said...

Sevgili tontontombo,
Haftaya eşimle birlikte başlamayı düşünüyoruz.İki kişi olursak daha kolay olur diye düşündüm ben.Zaten o da kilolu.Bakalım kim önce kilo verecek:-)

Adsız said...

Bugün 3 nisan 2008 az önce çorbayı pişirdim.Kısmetse yarın bende başlamaya niyetliyim.Size sonucu bildiririm.

Unknown said...

Merhaba Hulya Hanım,
Ben senenin yarısını amerıka'da gecırıyorumkardeslerim orada orda da bır duzenım var.Zamanında kilo sorunu yasamıs biri olarak soyleyebilirim ki Amerika'da bu sorunumu cok kolay halledıyorum.Cunku dıyet yag,sekersız 0 kalorı pudding,kalorisiz salata sosları dıyetimde bana cok yardımcı oluyor.Turkıye'ye geldıgımde herkese bu urunleri temın ediyorum.Isterseniz sıze de temin ederım hem kendiniz kullanırsınız hem de sıtenızde satıs yapabilirsiniz.Daha detaylı bılgı almak ıstersenız aysinaltun@gmail.com adresımden bana ulasabılırsınız.
Selamlar

Adsız said...

Lahana çorbasi diyeti acaba beyaz lahana mi yoksa kirmizi lahanadan mi yapiliyor?

Adsız said...

beyaz lahanadan yapılıyor.kız arkadaşım 1 haftanın sonunda 4 kilo verdi.biraz sıkıcı gibi gelsede kilo vermeye başlayınca insan mutlu oluyor.ama kesinlikle diyeti sporla destekleyin.çünkü vücudunuzda kas yıkımını engellemenin tek yolu bu.

Adsız said...

ne kadar sağlık bir diyet arkdaslar bu detaylı bilgi verebilecek biri varmı lütfen.

elia said...

meraba arkadaşlar..ben bu diyeti uyguladım.1 haftada 10 kilo verdim..daha sonrasında da yediklerime dikkat ettim.Diyeti yapalı 6 ay oldu artık eski kilolu günlerimi yaşamıorum..unutamayacağım kadar iğrenç bi tadı var ve diyeti uygulamak gerçekten çok zor ama kesin net çözüm diyebilirim...çünkü sonrasında da artık vücudun alkalik ve asitik dengesini kurduğu için bi daha eskisi gibi kilo problemi olmuo...işin sırrı aynen uygulamak..kolay gelsin

Adsız said...

gercekten haftada 10 kilo veriliyomu verenler neler yaptigini yazabilirmi cok ihtiyacim var

Adsız said...

merhaba hülya hanım bu corbadan yaptım günde kac tabak yemem gerekıyor

Adsız said...

Merhaba herkese!Bu diyeti Amerika'da Sacret Heart Hospital adlı hastanede özellikle obezite durumundaki hastaları ameliyat etmeden önce yiyecek etkileşimi esasına dayalı kilo verdirerek ameliyat sırasında yağlanmadan dolayı problem yaşamamak için uyguladıklarını öğrenmiştim.Ancak söylenenlere harfiyen uymak gerekiyor.Herkesin kilo oranına göre 1 haftada verilecek kilo miktarı değişiyor.Obezite sınırındakiler 7-8 kilo veriyorken,normal değerdekiler 2-3 kilo veriyor.Ancak bu diyetin ard arda uygulanmaması gerekiyor.Bir kaç hafta ara verip tekrar denenebilir.İki hafta üst üste yapmanın yararından çok zararı olur sonra.Ben de bundan 7-8 sene önce harfiyen uygulamıştım ve 2 kilo vermiştim.Sonra 1-2 ay ara verip tekrar yaptım bir 2 kilo daha kaybettim ve kalıcı oldu.Kilo almadım üstüne.Şimdi doğum sonrası aldığım kilolardan birkaç kilo fazlam kaldı.Emzirme dönemi bitip bebeğim 1 yaşına da geldiği için tekrar bu beslenme programını deneyeceğim.Sonuçları yazarım.Çorbayı diyeti yaparken içebildiğiniz kadar içebiliyorsunuz.Diyete başlamadan 2gün önce alkol almamalısınız.Diyet boyunca kafeinli ve gazlı içeceklerden de uzak kalmalısınız.Sebze olarak havuç,patates,bezelye ,meyve olarak üzüm,muz(diyetteki miktar dışında ve gün dışında),incir gibi ağır meyveler yenmemeli.Bol su içilmeli ve diyet psikozunda olunmadan kuralları çerçevesinde 1 hafta boyunca bütün besinlerden yiyebilecek olmanın bilincinde yapmanızı tavsiye ederim.Etleri haşlama,fırın veya ızgara yapın.Herkese sağlıklı günler dilerim.Kolay gelsin :)

Adsız said...

Ben bu diyeti son 10 yılda 3 kez uygulamdım. Aslında her seferinde kilo verme ihtiyacım 3kg. idi. 5 güne kadar hiç dayanamadım. Ancak her seferinde 2kg verdim. Sonrasında kilo almadım. Genelde tatillerde ipin ucunu kaçırınca aldım. Çorbada karbonhidrat ve yağ dışında hemen herşey var. Tek gıda diyetleri kadar zararlı olmadığını düşünüyorum. İstediğin kadar yemek yemek de psikolojik olarak iyi hissettiriyor...

Adsız said...

Diyetin 7. gunundeyim. Amerikada bu diyet sacred heart diet duye de geciyor. icinde lahana yok, et suyu var vb. gerisi ayni. Toplamda sadece 2.2 kg verdim. Vermem gereken fazla kilo 4.5 idi.Ama kesinlikle corbanin tadi kotu degil sanirim et suyunun ve kullanilan lipton tavuk suyu corbanin etkisi var. Sadece corba icmekten bikiyorsunuz.Halsizlik hic hissetmedim 1 haftada 3 gun spor salonundaydim.

Adsız said...

Bende su an lahana diyeti uyguluyorum, ikinci gunum diyeti ikinci kez uygulayisim .Tek kelimeyle harika bir diyet kesinlikle sonuc aliyorsunuz haftada 4- 8 kg. super bi rakam.Herkese tavsiye ediyorum ,gerci yemegi gercek manada azaltmak yediklerinize dikkat etmek bu sonucun buyuk yuzdesini sizlere sagliyor lahanada bunu destekliyor .Bakalim bende istedigim kiloma ulasabilecekmiyim:))

Adsız said...

bu diyet bittikten sonra beslenme düzeni nasıl olmalı peki

iklim said...

selamlar
bu siteye bugün ilk kez girdim öncelikle herkeze sabır ve başarılar diliyorum.Bende dün lahana diyetine başladım şimdilik iyi gidiyo ama kolay dil o kesin:)yanındakiler herşeyi yerken sen tatsız bi çorba içiyosun:(benim size bir sorum olacak sebze tüketilen günde mesela şuan karnıbaharda var yani her sebzeyi tüketebiliyormuyuz.haşlayarak tabii.mesela patatesde bir sebze..bu konuda yardımcı olurmusunuz?teşekkürler

Unknown said...

selam
bugün lahana çorbası diyetinde 3.günüm 4.güne girdim şuan itibarı ile..sadece 1 kilo vermişim aslında ben ona verdim diyemiyorum.çünkü açım eğer birşeyler yiyim desem hemen geri alırım sanırım.çünkü miğdem boş ama bir şişkinlik var anlayamadığım..ama bu şişkinlik tokluk hissinle alakası yok baya baya açsın yani:)birde doğal olarak aç insanlarda olan bir mutsuzluk hissi oluyor.pek ümidim yok hele hele öle 8 kilo falan hiçmi hiç ümidim yok ama bakalım devam ediyorum ne olacak.kısaca ümitsizim:(..eğer şaşırtıcı bir sonuç olursa mutlaka yazıcam sizlere..

Adsız said...

Herkese merhaba,

Lahana çorbasını dün akşam hazırladım. Hayatımda tattığım en kötü çorbaydı. Bu sabah zor da olsa , nefes almadan bir tabak yiyebildim, fakat tadı ve kokusu aklıma geldikçe hala midem bulanıyor. Bunun yerine yağsız bol yeşillikli, havuçsuz koca bir kase salata yesek olmaz mı acaba?
İşkence gibi, insan aç kalmayı tercih edebilir. Bir sonraki denememde 2 kaşık yağ ile piriçsiz , etsiz , havuçsuz kapuska pişirmeyi düşünüyorum. Malzemeler hemen hemen aynı.
Sabah tekrar tekrar evi havalandırdım, bu kadar mı kötü kokar bir yemek..
Devam edebilirsem sonuçları yine yazarım.

Unknown said...

slm
bugün lahana diyetinin 6.günü olacaktı benim için ama daha fazla o çorbayı içmeye kendime işkence yapmaya devam edemedim bırakın çorbanın tadını normal çorba içmekten nefret edicektim.neyse ben 4 günde 2 kilo verdim sonrada bıraktım bu diyeti.şimdi lahananın kapsulünü aldım bugün başladım.bakalım ne olacak diyeti yapanlara bolşanslar...

asiye said...

selam ben 22 yasındayım bende baslayalı bu dıyete 3gun oldu ve ben 2 kılo verdım 160 boyum kılo 56ydı sımdı ıse 54 gelıyorum ancak hızlı dıyetlerın dogru olmadıgı halde ınsanlar bunu uygulamaktan alıkoyamıyolar kendılerını ben ılk gun zorlandım kacamak yaptıgım halde kılo verdım umarım hızlı verıp hızlı almam tekrardan daha oncede baska bır dıyet programı uygulamıstım 65ten 54kıloya dusmutum yanı 11kılo verdım ama duzenlı yaptıgım ıcın sadece 2kılo aldım sımdı tekrar vermek ıstıyorum b12 ve kalsıyum noksanlıgfı cıkmıstı o dıyetten sonra ancak bende yenı yenı duzlemısken tekrar lahanaya basladım:))umarımm sonum ıyı olur herkese basarılar unutmayın kı azmın elınden hıc bıse kacmazz bunu bıtırdıkten sonrada dıkkat edrsenızz ıstedıgınız formda kalmayı basarırısınız ben ınandım buna saygılarımla

Adsız said...

Merhaba sevgili kilo verme egilimi icinde olan arkadaslar;
Ben ceren.Bundan üc dört gün önce bu siteye rastladim.Üc dört yil kadar oluyor lahana corbasi diyetini uygulamaya baslamistim.Yalniz o zaman kizim cok kücüktü ücüncü günden sonra biraktim.Ben dogumdaki fazla kilolarimin üzerinde daha fazlasini alarak asiri kilo problemi ile savasmaya basladim.Sonra bir diyet programi ile 18 kilo vermeyi basardim.Sadece bir toz karisimi iciyordum.(tavsiye etmiyorum)
Simdi sevgili Hülya nin lahana corbasi tarifini alarak corbami pisirdim.Tadi güzel olmadi diyen arkadaslara sesleniyorum,bu corbanin tadinin güzel olmamasi mümkün degil.Öyle cesitli sebzeler varki birde icinde et suyu yada baharat koyarsaniz lahananin piserkenki etrafa yaydigi kötü kokuyu önlemis hemde corbayi müthis tatlandirmis olursunuz.Asil konuya gelmek istiyorum.Ben bir ay önce rahatsizlandim ve artik kilolu yasama veda etmem gerektigi gercegi ile yüzyüze geldim.Kilo vermek isteyen arkadarlara mesajim yemegi daha dogrusu düzensizce ve abartilarak yenilen yemegi kafanizdan silemeyecek durumdaysaniz hicbir diyete baslamayin.Uygun zaman ve mekanda baslanirsa mucizevi sonuclar aliniyor.Bir ay öncesinden bu yana kendime iskence ederek ac kaldim.Fazla kilo oldugu icin aniden 10 kilo vücudumdaki suyu kaybettim.Yaptigim bir hataydi ama rahatsizlanmaktan iyidir diye düsündüm.Simdi 10 kilo sudan sonra vücudum asil yaglari yakmaya calisiyor.Ve ben bunu lahana corbasi ile cok rahat bir sekilde uyguluyorum.Henüz ikinci günümdeyim ,vücudumda verilecek su kalmadi ama 3 kilo verdim bile.Yani saf yag veriyorum.Lütfen artik kilo verecegim gercegini benliginize islemeden hicbir diyete baslamayin.Bunu diyebiliyorsaniz lahana diyeti kesin cözüm.HERKESE SEVGILER

Adsız said...

merhaba arkadaşlar bende bu diyeti uygulamaya yeni başladım
bugün ikinci günüm
çorbanın içine elma sirkesi katıyorum ve kimyon
tadı şahane oluyor
ben çok sevdim
en azından içimi daha da kolaylaşıyor
umarım başarılı olurum sevgiler

Adsız said...

Lahana corbasinin tadini sevmeyenlere itafen 1 ayi geckin Holywood diyeti yaptim 10 Kilo verdim hala 10 kilo fazlam var benim tavsiyem lahana diyetinden once holywood yapin mide bos kalmaya alissin sonra o corba bal seker tadinda oluyor bugun ilk gun bitti

Adsız said...

merhaba ben almanya essenden simdi turk bakkalindan bir tane lahana alim yikadim dudukluye koydum pisiyo bugun baslicam insallah hedefim 65 kilo simdi 79 kiloum boyum 1 65 sonuclarihemen yazicam zoranmicam cunku sebzeyi cok severim 3.cocugum oldu 3.5 aylk emzirmedigim icin problem yok zaten tuz seker aliskanligmda yok ilk once istemek lazim yoksa olmaz beyinde halletmek lazim allah yardimcimiz olsun

Adsız said...

merhabalar bende kimya mühendisliği okuyorum sayfanın sahibiyle meslekteşız anlaşılan:)ilk haftama lahana suyusla başladım ikinci haftada lahana çorbasına başlıycam bide yürüyüş yapıcam inş yararlı olur herkese başaılar dökelim artık şu kiloları yaz geliyooooo:D

Adsız said...

Merhaba,

Bir sorum olacakti, bu diyeti uygularken, cay ve kahve icmekte bir sakinca var mi acaba ???

saygilar

Selma

Adsız said...

mrb, bi haftadır bu diyeti uyguluyorum. metabolizmam yavaş çalışmasına rağmen 4 kilo verdim. sadece verilenleri yapmam gerekti. ayrıca günde yarım saat hızlı yürüyüşle de destekledim. bol sıvı aldım, ek olarak yesil çay içtim. ilk günler zor olsa da zamanla alışıyo insan. deneyenlere bol şans...

Halenze said...

selamm

biz bu diyeti eşimle yapmıştık. sonuçtan memnun kalmıştık.bugün 2 yıl aradan sonra yine deniyim dedim. pişiridim bakalım..

Herşeyden önce yazılanlara harfiyen uyun. sadece 1 hafta yapıldığı için zararı olduğunu sanmıyorum. Çorbanın yanındaki ürünleri günü gününe yiyin. Çünkü o gıdalar size kaybettiklerinizi geri vericek (potasyum,protein vs. )

Çau kola kahve içmediğiniz için akşam erken uykunuz gelip sabah erkenden uyanmak gibi bi durum söz konusu:)) ayrıca buda rahipleri kadar sakin oluyorsunuz. Bunlar güzel etkileri. He kötü etkisi varmı diye soracak olursanız evet var. Canım iskender yemek istiyo:))

Sevgiler...

JASMINE_84 said...

selam arkadaşlar.. ben yaklaşık bi 10 kilo vermek istiyorum ve bu yüzden lahana diyetine bugün başladım.. ama o kadar korkarak başladım ki.. çünkü yorumları okuduğumda iğrenç bi tadı var deyip duruyorlardı.. bi de üstüne hayatımda asla yemem dediğim sebzeler var ki içinde sebze yemeyi hiç sevmem.. bugün o yüzden çekine çekine yedim.. ama hiç fena değil tadı arkadaşlar öyle iğrenç fala değil bu diyete yeni başlıck olanlar sakın geri adım atmasın. evet tadı tuzu yok ama zaten hangi diyet yemeğin tadı var ki.. :)bakalım eğer verebilirsem kilo sizinle paylaşırım.. hepinize kolay gelsin umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Adsız said...

MERHABA,
LAHANA ÇORBASI DİYETİNİN BUGÜN 7. YANİ SON GÜNÜNDEYİM.BİR HAFTA BOYUNCA ÇORBAYI İÇEBİLMEK DIŞINDA HİÇ ZORLANMADIM.GERÇEKTEN DE ÇORBANIN TADI BANA GÖRE ÇOK KÖTÜ.BUNA RAĞMEN KİLO VEREBİLMEK İÇİN, İÇİNDEKİ VİTAMİNLERİ DE DÜŞÜNEREK KENDİMİ ZORLADIM VE İÇTİM.SONUÇTA DA DÖRT KİLO VERMİŞ BULUNUYORUM.TABİİ BU BENİM İÇİN YETERLİ DEĞİL BUNDAN SONRA DA YEDİKLERİME ÇOK DİKKAT ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ZAYIFLAMAYI KAFANIZA KOYDUYSANIZ BAŞLANGIÇ İÇİN UYGUN BİR DİYET BENCE.ÇORBANIN TADI KONUSUNDA SABIRLI OLMAK GEREKİYOR AMA...

Adsız said...

BENDE ÇORBA DİYETİNE BAŞLIYCAM

Unknown said...

9 mart pazartesi bende başlayacağımmm

Adsız said...

mrb arkadaslar bende zayiflamak istiyorum:(( valla cildiracam önceleri calistigim icin ne yersem yiyim geceleri olsa bile sorun kilo olmuyordu cok hareketli bir insan oldugum ve is yerinde hic yerimde durmadigim icin .. ama dogum yaptim cocugum 2 yasinda hala dogumda aldigim kilolardayim 60 kg dan 72 ye ciktim hic aliskin olmadigim bir kilo 60 dan yukari cikmis degilim :(( ama bu beni cok üzüyor ya bende baslicam yarin ins yardimci olur psikolijim bozulmus durumda (((((( bu cani corba valla kokusu ne olursa olsun icecem yeterki zayiflayim ama benim anlamadigim günde her ögün bu corbayimi icecez ltf yardimci olurmusunuz yardimciniz olsun benimde :((

Adsız said...

mrb arkadaslar ben bugün basladim bazi arkadaslarin dedigi gibi okaar kötü degil bu corbanin tadi kokusu benim sebzeyle pek aram olmadigi halde begendim komsumada tavsiye ettim oda baslicak insallah bir faydasini görürüz hülya ablacim enginari bulamadim bir sorun olurmu acaba(( HERKESE BOL SANSLAR BIR HAFTA SONRA GÖRÜSÜRÜZ :D

Adsız said...

mrb arkadaslar ben bugün basladim bazi arkadaslarin dedigi gibi okaar kötü degil bu corbanin tadi kokusu benim sebzeyle pek aram olmadigi halde begendim komsumada tavsiye ettim oda baslicak insallah bir faydasini görürüz hülya ablacim enginari bulamadim bir sorun olurmu acaba(( HERKESE BOL SANSLAR BIR HAFTA SONRA GÖRÜSÜRÜZ :D

Adsız said...

BUGN 3. GUNUNDEYIZ LAHANA CORBASI TEK KELIMEYLE BERBAT BIZ CORBAYI DEGISTIRDIK YAGSIZ TARHANA CORBASI MUKEMMEL HERGUN TAVUK GIBI EN GEC 7 DE UYUYORUZ ZAMAN GECMEK BILMIO COK ACIKTIK ALLAHTAN ARKIMLE BERABER YAPIORUZDA YEMEMEYE DIRENIORUZ AMA INANIORUZ KILO VERICEZ

leyla said...

Yarin baslicam bu diyete allah izin verirse, ama bir sorum var sizlere; Gunde Nekadar icebiliriz bu corbadan bir siniri varmi?

Unknown said...

Arkadaslar merhaba..Ben de yarin itibariyle lahana corbasi diyetine basliyorummm..Su an saat gece 12'ye geliyor ve corba buram buram pisiyor,butun ev lahana kokuyor:))))))Umarim ise yarar,iki hafta surdurmeyi planliyorum hedef 10 kilo..Su an 60 kiloyum,normal kilom 48'di ama uc senedir Amerika'da yasamam nedeniyle fast food'lara asiri bir dadanma oldu ve bu bana 12 kiloya mal oldu:((Umarim guzel sonuclarimi sizlere yazabilirimm..Gorusmek uzere..

Unknown said...

merhaba arkadaşlar
ben bir hafta önce bu diyete başladım. ama sebzeyi o kadar sevmeme rağmen lahana çorbasına sadece 1 gün dayanabildim. 2. gün yaptığım çorbayı döküp yerine yağsız kırmızı mercimek çorbası yaptım. bugün diyetim bitti. diyete başlamadan önce 63 kiloydum şuan 60 kiloyum. diyet gerçekten işe yarıyor. tabi şunuda belirteyim ben hafatnın 3 günü düzenli olarak spor yapıyorum. sadece diyet ne kadar etkili olur onu bilemiyorum. diyet sırasında çok güç kaybetiyorsunuz ben bunu engellemek için sabah kalktığımda 2 çorba kaşığı pekmez içtim.
merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. deneyecek arkadaşlara bol şans diliyorum.

Unknown said...

Bugun lahana rejiminde ikinci gunum bitti ve ben tam 2 kilo vermeyi basarmisim,sasilacak sey dogrusu..Gun icinde hic acikmiyorsunuz arkadaslar,lahana resmen istah kesiyor ben bir de gun icinde sebzeye izin verilen zamanlarda buharda pisirilmis kabak yiyorum sanirim onun da yardimi var..Bir de bol su..Yalniz tuvalete cikma olayi gercekten sinir bozucu:))))Nerde ne zaman sizi yakalayacagi hic belli olmuyor ve de cok sikca oluyor bu durum:)))Ama hizli kilo vermenin sirri da bu olsa gerek..Burda kimse yok mu bu diyeti su anda uygulayannn..Ses verinn birazz..Sevgilerrr..

Adsız said...

bugun bu diyete basladim.60 kiloyim ve 57 benim icin cok iyi eskiden zaten 57 idim ama hastalandim ve ilaclrdan dolagi 62 e cikdim boyum 1.65 ve 60 benim icin cok fazla.bugun biraz ac kaldim ve cayima i kasik bal ilave ettim bir tane de hurma yedim umarim rejimi bozmaz.sizce?

Adsız said...

merhaba ben elif bu diyete bugün başladım tad çok kötü deil ben çine 1 pakaet domates çorbası ekledim ve lhana dışında bütün sebzeler i robottan çektim sabahtan beri 3kase yedim ve 1 elma yedim ama çok açım inş 1 hafta dayanırım. ben 60 kilo ile evlendim ve eve bağlanınca 1,5 yılda 15 kilo aldım ve üstüne hamile kaldım şuan kızım9 aylık ve ben 81 kiloyum emzirmediğim için bu kilolardan kurtulmanın zaman geldi umarım başarılı olurum 1 hafta sonra sonuçları buraya yazarım

Unknown said...

merhaba ben elif bugün lahana diyetine başladım ben içine 1 pakate domates çorbası ekledim ve lahana dışındaki bütün malz. robottan çektim tadı bence güzel sabahtan beri 4 kase çorba ve 1 elma yedim ama çok açım:) ve şu wc konusu çok sinir bozucu ama bu kilolardan kurtulmanın başka yoluda yok :) be 60 kg ile evlendim ve eve bağlandım 1,5 yılda 15 kg aldım üstüne bide hamile kalınca kilolar aldı yürüdü şuan kızım 9 aylık ve emzirmediğim için zayıflamanın zamanı geldi sanırım şuan 81 kiloyum hedefim bu haftanın sonunda 75 kilo olabilmek umarım başarılı olurum sonuçları buraya yazarım..

Siyah said...

Herkese merhabalar..

1 hafta gibi kısa bir sürede kilo vermeyi sağlayan bu diyete ulaşmamızı sağlayan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum öncelikle.Bugün diyette 5. günüm,faydasını gördüm.Bu diyetim tamamlanır tamamlanmaz 1 hafta daha uygulamak istiyorum.Ancak bunun zararı var mıdır bunu öğrenmek istiyorum mümkünse :)

Bir de çorbayı hazırlama aşamasında deniliyor ki,1.5 saat boyunca pişirin.Ama zaten sebzelerin düdüklü tencerede 1.5 saat pişirilmesi fazla değil mi? Et pişirmek bile o kadar uzun sürmüyor.Acaba etkisini göstermesi için mi bu kadar uuzn süre boyunca pişiriliyor,bir de bu sorumu cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.
Diyeti paylaştığınız için gerçe
kten çok minnettarım,bir kez daha teşekkürler.

Sorularımla ilgilenenler olursa çok mutlu etmiş olursunuz..

Herkese sağlıklı ve kilosuz günler dilerim..:)

Adsız said...

ben de bu diyete pazartesi basliyorum. arkadasim uygulamisti bu diyeti haftada 4 kilo vermisti. anlattigina gore corbanin tadi cok guzelmis ve acayip yag attiriyormus vucuttan. ben de deneyip gorcemm...

Adsız said...

Merhaba
Benim bugün 4.günüm ve diyeti harfi harfine uyguluyorum.Gün aşırı 1buçuk saat kadar sporla destekliyorum.Çorbanın tadı gayet güzel ama beni en çok zorlayan devamlı açlık hissi ve karnımdaki hiç inmeyen şişlik oldu.Üstelik de sadece yarım kilo verdim.Yine de 7.güne kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Anlaşılması gereken bir durum var ki her diyet her bünyeye uyum sağlamıyor ama bir umut bekliyorum:-)

Adsız said...

adım hazal.ben de bugün başladım.15 yaşındayım aslında çok kilolu değilim ama amacım 48 kilo olmak. yaklasık 2 aydır zaten farklı diyetler uyguluyordum ve 7 haftada 58 kilodan 52 kiloya düştüm. her gün okula ve eve yürüyorum ve bunlar toplam 1 saat tutuyor.15 dakika da spor yapıyorum.lahana gerçekten çok başarılı daha önce kürünü uygulamıştım ve elülitlerden kurtuldum.gerçi bu yürümektende olabilir.neyse çorba çok da kötü değil.umarım bende 1 haftada 4 kilo verebilirim.

ben birşey soracaktım.göbeğimden şikayetim var yani bu diyet göbek bölgesindeki yağları ve şişkinliği gideriyormu acaba.ayrıca su değil yağ kaybı sağlıyormu.yanı 5 kilo ve fazlası verenlere soruyorum kilo verdiğiniz halde vücüdunuzda bir zayıflama ve incelme oldumu

Adsız said...

bugün 1. günüm

ben sadece domates,tuz,nane ve sarimsak ilave ettim tadi güzel oldu..
en azindan sarimsak lahananin kokusunu aldi.ins. zayiflarim,.

Adsız said...

ben bu diyetle 106 kilodan 80 kiloya düştüm..hiç bir sorunumda olmadı..şimdi hem bedenen hem ruhen mükemmel hissdiyorum kendimi..diyetin faydalı olabilmesi için kola vesaireden uzak durmalı ekmek yememelisiniz aç hissettikçe istediğiniz kadar bu çorbayı tüktin gece yarsısda olsa.ilk üç gün çok zor olyor ama sonrası geliyor kararlılığı bozmassanız..şimdi istediğim şeyi tüketiyorum geride kilo almıyorum..sabahları kas ve kemikleri sağlam tutabilmek için en az 4 kaynamış yumurta tavsiye ederim kolay gelsin

Adsız said...

ya arkadaşlar ben sevgi bu çorbanın tarifi 1 haftalıkmı yoksa bir günlükmü yani 1 haftalıksa bozulmazmı?? cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşk.

Adsız said...

ya lütfen yardım edin ben sevgi bu diyetteki çorba 1 haftalık içinmi 1 günlük içinmi eger 1 haftaysa bozulmazmı şimdiden teşk.

kevser said...

diyete başlayalı 2 gün oldu bugun tartıldım 2 kg vermişim evet tadı çok iğrenç ama zayıfladığımı görünce çok mutlu oldum.başladığımda 88 kg dım şimdi 86 olmuşum hedefim 65 bakalım hayırlısı inşallah olur:))hee boyumda 1,75:))

Bambi said...

Bugün lahana çorbası diyetimdeki ilk günüm..Çorbaya köri ve sebzeli tuzot atıp düdüklü tencerede pişirince enfes bir tat çıkıyor ortaya,çok lezzetli oldu,mutlaka deneyin...

melisa said...

ben hayatımda bukadar iğrenç bişi yemedim ARKADAŞLAR SAKIN DENEMEYİN iğrencin de ötesi kustum ya içerken bi kokusu war insanı komaya sokmaya yetiyor

Adsız said...

bugun ben de basladim bu diyete...limon ve kimyon ekleyerek corba hakikaten de guzel bir tad oluyor, hadi hanimlar kurtulalim bu kilolardan!! Zeynep

Adsız said...

Bu corbayi icmeye dun basladim guzel diyenlere zevkle icenlere imrendim yaa daha tencerenin kapagini acinca kendimi kotu hissediyorum gunde 2 tabaktan fazlasini asla icemem gun boyu agzimdan tadi gitmiyor buna ragmen azimle devam etcem bakalim neolacak sonuc

Selda Yüksel said...

Selam Hülya Hanım
Daha önce İsveç rejimini 8. günde kesip 6 kg vermiş biri olarak ;
Sizin blogunuzdaki lahana çorbası diyeti, diğer çorba diyetlerine göre limitsiz seçeneklerini sunduğundan , bana uygun geldi ve uygulamaya başladım.( Ki bazı sitelerde meyve ve sebzede sınır konulmuş,hiç hoşuma gitmedi)
Bu gün 6. günün sonundayım. yaptığım çorba bu akşam bitti. 2.5 yaşındaki kızım da çorbama sulandığı için. 7. gün için yeniden çorba yaptım. her neyse
bazı yorumlar bana çok yol gösterdiğinden ; bazı yorumların da beni diyeti bıraktırma eşiğine getirdiğinden bu yorumu yazma gereği duydum.BAŞLARKEN KİLOM.81 KG
1. gün çorba ve limitsiz meyve yedim.kendimi çok kötü hissetmedim.
2. gün sebzelerden havucun ölçüsünü kaçırdım.Ayrıca eczaneden "one a day " aldım. vitamin kaybına uğramamak için.
kilomda bir değişiklik yok.yoksa Yoyo sendromuna mı uğradım?
3. Gün mutsuzdum. Eşimle çok kötü kavga ettim.Bu arada 1 kg. aldım.
4.Gün Muz ve sütün etkisiyle sakinleştim. sanki kilomda bir değişiklik olmadı.
5. gün 300 gr eti ve bir sürü şerry domates yedim.Tekrar yorumları okudum. olumsuz yorumlar gözümde değer kazanmaya başladı.
6. gün FLASH FLASH TARTI 77 KG GÖSTERİYORDU. TAM 4 KG KAYBETMİŞTİM.
7.gün daha yaşanmadı ve diyeti bırakmayacağım.
Ayrıca bu çorbaya biraz karbonhidrat,protein ve tavuk suyu ekleyerek çocuğum ve benim için uygun çorba haline getireceğim.Bir de bu
diyetler ,bana "eğer avcı toplayıcı toplumda olsaydın ne yerdin? ıssız bir adaya düşseydin ne yerdin? öyle bir durumda kalıp ancak bu yiyecekleri bulsaydın bir ziyafet olmaz mıydı*"
diye düşünüp kendimi epeyce avutmama neden oluyor. size de tavsiye ederim. Tabi hülya hanıma değil diğer okuyanlara.

Teşekkürler hülya hanım.
başarılar lahanacılar pes etmek yok.

Adsız said...

Merhabalar

Blogunuzu inceledikten sonra lahana çorbası diyetine başladım. Bugün 5.günüm,hiç kilo kaybım yok hatta 300 gr da almış bulunuyorum... günlük ortalama 500-600kcallik bir diet olmasına rağmen kilo verememiş olmama şaşırdım açıkcası.Bu dietten önce amerikan kalp vakfı diyetini uyguladım 2 defa.3 günlük bir diet ve her defasında 1,5 kgkaybettim. neyse 7.güne kadar devam etmeyi düşünüyorum, belki son günlerdeki proteinlerin bir amacı vardır. sonucları paylasırım...

Unknown said...

arkadaşlar merhaba!
serap ben.
ben bu bloğu gormeden once farklı bı lahana corbası tarıfı uyguladım:
1 soganı doğrayıp mınıcık bı yagda kavurdum.yarım kasık da salca.içine daha nce hasladığım bı brdk yesıl mercımegı ve 1 lt suyu ekledım en son da 5 lahana yapragı,tuz nane kekik..
iananılmaz guzel tadı.karnım tok ama canım cekıyo bı kase daha desem yalan olmas :) ısalla kılo verırıs ...

Adsız said...

Merhabalar
ben suan asagidaki diyeti uyguluyorum 5 gunundeyim 2 kilo gitti ve hic zorlamiyor.60 dan 58e dustum.
istedigin kadar meyve , sebze corbasi ve yogurt yiyebiliyorsun...
ben sekersiz kahve , cay da bol bol iciyorum...
umarim faydali olur....
sebze corbasi olarak lahana corbasi denicem...



2 haftada 4 liko vermek için sağlıklı diyet

Diyet in her gününde bunları yiyeceksiniz, ama et ara sıra balık ile ve tavuk ile değiştireceksiniz.
Sabah: domates, salatalık, peynir, ekmek, ve bitki çayı.
Öğle: salata ve yoğurt
Akşam: et ve salata.
Aralarda meyve yiyebilirsiniz ( muzhariç).
Bu diyet sağlıklı olduğuna rağmen gene de pirinç ve diğer buğdaylar eksiktir onun için bu diyet i 2 haftadan fazla yapmamak gerikir. Düşük kalori diyet ler fazla yaparsanız zarar verebilirler.

turan said...

slm benim anlamadığım gün içinde çorba birkezmi içilecekl yoksa üç öğün istediğimiz kadar yiyebilirmiyiz ben 21 günde bu diyete uyarak 13 kilo verdim ama çorbayı her açıktığımda yadim bunları daha açıklayıcı yazsalar daha çok sevineceğiz.
mesela sabah çorba vs. vs öğlen yine çorba ve diğerleri akşam çorba +diğerleri.
et diyorlar ama onun nesini yapcaz haşlayacağızmı yoksa sote mi yapcaz mangalmı hepsi muamma

Adsız said...

ben bu corbayi pisirdim . butun sebzeleri kücük küp seklinde dogradim fakat patlicani katmadim.sabah kalktiktan sonra bir kase ictim daha sonrada o gune ait ne varsa onu yedim. ama istedigim kadar mesela o kadar cok muzu bir gunde yiyemem diye sadece 1 bucuk muz ve iki bardak sut ictim. ayrica hic spor yapmadim ve 3 bucuk kilo verdim. ben bu corbayi yapmadan once 1 aydir diyetteydim zaten . dolayisiyla giden 3 bucuk kilo yagdan gitti. herkeze tavsiye ederim asil 4 . 5. gunden sonra kilo gidiyor o yuzden birakmamak lazim.hafta bitince 1 gun kendime ziyafet cektim ama abartmadan yani mangal da et kebab falan. ertesi gunde yani bugun de hollywood diyetine basladim. cok eglenceli oluyor kilo vermek. simdiye kadar toplam 13 kilo verdim ve daha vermem gerekiyor baya. herkeze basarilar diliyorum . önce kafaya koymak lazim zayiflamayi. sonrasi cok eglenceli. spor yapmak zor geliyorsa acin mezdekeyi gecin aynanin onune atin göbekleri. sonuclar hemen belli oluyor.

Adsız said...

MERHABALAR BENDE BU LAHANA CORBASI DIYETINI DENEMISDIM BIR HAFTADA YAKLASIK 6 KILO VERMISDIM..corbanin tadi gercekden cok güzel ama bi hafta boyunca sabahdan aksama kadar yerseniz cok kötü oluyor.. artik kokusunu bile duymak istemiyorum :D
herkeze tavsiye ederim cünkü daha az yemege alisiyorsunuz.

Adsız said...

merhaba arkadaşlar ben bu çorbayı ilk yaptığımda blendrdan geçirip ve sıcak içmiştim 2 gün sonra bıraktım tabiki bi sonuç alamadım fakat 2. sefer denediğimde malzemeleri küçük küçük doğrayıp soğuk ve içine limon sıkıp içtim çorbayı çok sevdim ne kadar çok içerseniz o kadar çok kilo veriyorsunuz ve ben 1 haftada tam 6 kilo verdim çok hassas bi şekilde uyguladım ve verdiğim kiloları bi daha almadım 56 kiloydum şuan 50 kiloyum ve çok mutluyum deneyin zarar görmezsiniz istediğiniz kadar çorba içebilirsiniz hem ödeminizi de atmanıza yardımcı oluyor

Adsız said...

merhaba hülya hanim, benimmerak ettigim bisey var bu diyeti uygularkan acaba kahvalti felan varmi? va cay kahve ice biliyormuyuz?? reyhan gül=)

aynur said...

bende bu diyete başladım bugün ikinci günüm ve gayet iyi gidiyor gelişmeleri yazarım deneyenlere kolay gelsin..

Adsız said...

benim bir sorum olcakti

bende lahana dietini uygulamak istiyorum ama su patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanozu eklemesen rejimim faydasi azalir mi?
onsuz da corbanin faydasi olurmu?
veya onlarla daha iyi mi olur?
nutfen birisi benim soruma cevap versin

Adsız said...

ya ben bu corbayi tuzla yiyorum.. tuzsuz hic bir sey yiyemiyorum ben.... acaba diyeti bozuyormuyum tuz koyarak..lutfn birisi soilesn..

serpil said...

merhaba arkadaslar ben bu diyette bugun basladim simdilik iyi gidiyor amacim 5 kilo vermek umarim bunu basarabilirim alti 8 ay once yine yapmistim cok ama cok iyi sonuc aldim tam olarak 6 kilo vermistim durbakalim bu seferde basali olacakmiyim hayirlisi herkese kolay gelsin sabir er seyin basi dostlar sonucu diyetin bitiminde yazacagim hadi bakalim :)))) seygiler serpil

lezzet sefasi said...

bu blogu tesadufen google dan buldum. uc gun onc e corbaya basladim.Uc gunde iki kilo verdim. Simdilik birakmayi dusunmuyorum, ama ben muz u hic sevmem bakalim muz yemem gerektigi gunlerde ne olucak.
kendimi buradan takip etmeyi dusunuyorum :)) zaten pek kimse bu sayfayi gormuyor sanirim

Adsız said...

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.
10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

1.gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:
Et, Dmates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

NOT :* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun
yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve
kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli
çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.
Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra killo
vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.
3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.
Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3
gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.
diyetin aslı budur benim dedem kalp hastasıydı ve acil kılo vermesi gerekiyodu öle ameliyata aldılar ve işe yaradı 2 hftada 12 kılo verdi

Bailarina De Tango said...

Ben de bu diyeti geçen yaz uygulayarak 1 haftada 3 buçuk kilo vermiştim, herkese tavsiye ederim, özelliklede bu diyetin ardından dukan diyeti gibi bir diyet yapacaksanız sizi o diyete hazırlıyor, iştahınızı kesiyor. Çok az yemeye başlıyorsunuz. Hiçbir zararı da yok. Gayet sağlıklı yiyecekler yiyorsunuz.

lahana diyeti said...

bu diyete harfiyen uyarsanız çok hızlı kilolar verdiriyor açıkçası. tavsiye edilebilecek bir diyet.

Helinistik said...

Bur corba Rus mutfagindan Schi denilen corba resmen. Polonya'da da cokca yapilan ve yenilen bir corba.
Rus kadininin bizi catlatan form sirri bu demek :)

Adsız said...

Arkadaslar bende denedim 3 günde 3 kilo vermistim ama tadi cok kötü oldugu icin geri biraktim. Ayrica kesinlikle sporla destekleyin ve bol su icin. Simdi tekrardan basladim :) bakalim dayanabilirsem 1 hafta yapacagim.

Adsız said...

5-6 sene önce denemiştim bu diyeti.. Çorbayı blenderdan geçirip 2 litrelik pet şişeye doldurup tüm gün yanımda taşıyor ve emzik gibi bir kaç yudum bir kaç yudum içiyordum gün boyunca. sadece 5 gün yapabildiğim bu diyet süresince kilo verdim mi hatırlamıyorum, yalan olmasın, verdiysem de belki bir iki kilo vermiştim ve "aman bu muymuş, hiç işe yaramadı" demiştim. ancak.. diyet bittikten 2 veya 3 hafta süresince deli gibi kilo kaybettim. diyete başladığımda 79 civarı olan kilom, bu süre sonunda 67 civarına inmişti. o yüzden bu diyetin metabolizma resetleyici bir diyet olduğuna inanıyorum. siz de lütfen diyete başladıktan sonra sonuç için acele etmeyin ve bir ay sonrasına bir bakın, daha sağlıklı sonuç olabilir ;)

kissesfromangels said...

merhaba herkese kolya gelsın
bnde dun basladım ama bı sıskınlık hıssı var ve benı cok rahatsız edıyor sankı vermemıste almısım gıbı ama kıllo aldıracak bırseyde yok =/ sımdıye kadarda dısına cıkmadım. dun 5kase fln ıctım bugun daha 3 bıraz daha cıcıem fakat ben su ıcmıyorum =/ bu sıskınlık hıssı normal mı sızce

Adsız said...

Bizde eltimle Pazartesi nden başlıyoruz bakalım sonuc ne olcak kafaya taktım bu kilodan kurtulcam okadar

Adsız said...

merhaba arkadaşlar,

ben bu diyeti 1 hafta yaptım ve 6 kilo verdim. 90 kilodan 84 kiloya düştüm.
çorbanın tadını sevmeyenlere tavsiyem; 1 parça tavuk göğsü ile pişirilebilirsiniz çok daha lezzetli oluyor o zaman

Unknown said...

selam ben sibel bende çorbamı az önce pişirdim yarın başlayacam size bir sorum var kırmızı et yerine tavuk eti yesek bir sorun olurmu cevap verirseniz çok memnun olurum?

Unknown said...

selam ben sibel bende çorbamı az önce pişirdim tadına bakdım gayet güzeldi diyetime yarın başlayacam size birkaç sorum var kırmızı et yerine tavuk eti yiyebilirmiyiz ve kepekli pirinç ve tatlandırılmamış meyve suyunu nereden temin edebiliriz cevap verirseniz çok memnun olurum

özlem 06 said...

Ben yarın lahana çorbası diyetine başlayacağım,daha önce sabahları lahanayı haşladıktan sonra suyunu içerdim sadece bu şekilde bile 4 kg vermiştim bir haftada.Bu haliyle bile tadı kötü gelmemişti sanırım başarıyla diyeti tamamlyabilirim
Bir hafta sonucu sizlerle paylaşacağım

Adsız said...

ben bu corbayi sadece lahana ve havucla yapsam ise yarar mi

Banu said...

Arkadaşlar bu diyeti şiddetle tavsiye ediyorum. 1 haftada 8 kilo verdim hatta 2 kere küçükte olsa kaçamağım oldu. Aie bireylerimin hepsi yaptı hepsi 6-7-8 kilo arası verdi. Ama kesinlikle sporla destekleyin, kendinizi de çok yormayın. Ben kepekli prinç bulamadıgım için kepekli makarna ile yaptım, meyve suyunuzuda kendiniz sıkın, herkese başarılar zorlu bi diyet kilo vermek istediğimde 86 kiloydum bu diyeti 2 kere yaptım ama arka arkaya değil şuan 70 kiloyum, her gün 1 saat koşu ve yürüyüş ile koruyorum.

sıla said...

Peki kas kaybi oldumu vucudunuzda ben bir sporcuyum ve kaslarimi kaybetmemem lazim hic kas kaybi yasadiniz mi

Adsız said...

Kızlar yardımınız ihtiyacım var. Bu corbayi dün gece 11den itibaren başladım ve şimdiye kadar 8kase corba, 10 büyük bardak su içtim. Ve yalnızca küçük tuvalete gidebildim. Buyuk tuvalete hic gidemedim. Üstelik kilo vermek yerine 500gr almışım. Bu ilk günüm. Sizce normal mi? Nolur yardım edin psikolojik olarak cok kotu durumdayim. Diyete baslamadan once 85.9kg iken simdi 86.4 oldum. Lütfen beni aydınlatın :(

Adsız said...

Slm yenmeyecek kadar kotu olmadigini dusunuyorum.tavuk suyu tablet kimyon ve acili cok guzel olur eminim .bugun basliyorum insallah.95 kiloyum bakalim sonuc ne olacak?

Unknown said...

Sadece 1 hafta yapip sonrasinda ne yapiyoruzz hic kimse bahsetmemis

Unknown said...

Sadece 1 hafta yapip sonrasinda ne yapiyoruzz hic kimse bahsetmemis

Unknown said...

Sadece 1 hafta yapip sonrasinda ne yapiyoruzz hic kimse bahsetmemis

Unknown said...

Sadece 1 hafta yapip sonrasinda ne yapiyoruzz hic kimse bahsetmemis

Unknown said...

Sadece 1 hafta yapip sonrasinda ne yapiyoruzz hic kimse bahsetmemis

Adsız said...

arkadaşlar bende diyete yarın başlayacağım çorbayı yaptım bi tabak yedim bana hiç iğrenç gelmedi yorumları görünce de korktum çorba neden kötü değil acaba yanlış mı yaptım diye:)yalnız ben blender dan geçirmedim ..şart mı?

Adsız said...

Bend bslyrum yarn sbah 3 gun snra yazicm

Adsız said...

selam arkadaşlar... bir senede 6 kilo aldım , daha önce hizli kilo kaybedebilirken, bir senedir tık yok ve yeni evli olduğum için çok gezip çok yedim.... sonucu güzel bir simit belimde oluştu...lahana diyetinin 2 günündeyim..500 gr belki vermişim bilmiyorum... devam etmeye çalışıp bitiricem .... bakalım ne olucak:) haber veririm :)

Adsız said...

merhaba ben 71 kiloyum ve 15 yaşındayım bu çorbanın suyunu mu içicez yoksa sebzelerinide mi yiyicez

Adsız said...

Merhaba arkadaşlar bu diyete başlayalı 6 gün oldu ben 3 gün önce tartıldıgımda 5 kilo vermişim bakalım bide yarın tartılcam ama en az 8 kılo verdım ve bu diyete devam etmeyi planlıyorum superr :)

Unknown said...

Slm arkadaslar bende 5 gun oldu bu corbadan iciyorum 75 kiloydum simdi 71 geliyorum hedefim 60 hic ekmek tuketmiyorum yediklerime dikkat ediyorum nasil devam etmeliyim bana bisey onerebilirmisiniz. Simdiden tskurler ve basarilar herkeze:) kilo verme yolunda...

Unknown said...

Slm arkadaslar bende 5 gun oldu bu corbadan iciyorum 75 kiloydum simdi 71 geliyorum hedefim 60 hic ekmek tuketmiyorum yediklerime dikkat ediyorum nasil devam etmeliyim bana bisey onerebilirmisiniz. Simdiden tskurler ve basarilar herkeze:) kilo verme yolunda...

Unknown said...

Slm arkadaslar ben bu corbaya 5 gun once basladim kilo veren arkadaslarin yorumlarini okuyarak motive oldum bende acaba kilo verdim diye yazarmiyim bi gun diyordum ve yaziyorum 75 kilo ile basladim su anda 71 kilo geliyorum inanamadim hedefim 60 sizden yardim istiyorum nasil devam etmeliyim ara vermelimiyim. Simdiden tskrlrrr....

Adsız said...

Merhabalar,
Bende dun bir buyuk tencere corba yaptim. Corba buzdolabinda kac gun dayaniyor?
Yoksa siz her gun tazesini mi yapiyorsunuz?

Adsız said...

Bende bugun basladim 57.8 ile basliyorm bakalim nolck buzdolbnda dayaniyor bitine kadar

Adsız said...

Yarin 70 kilo basliyorum

Unknown said...

Ben çorbayı doğruu lavaboya boşalttım oh be öldüm kokudan ya şimdi lahanayla salata yaptım onu yicem :)

Unknown said...

Oh be çorbadan kurtuldum ölecektim kokudan lavaboya döküverdim :) şimdi salatasını yaptım lahananın onu yicem :))

Adsız said...

Arkadaşlar bu diyette kahvaltı nasıl oluyor.

Adsız said...

ya bu çorbanın tarifinde malzemeleri azaltsak ne olur 6 soğan yerine 3 soğan gibi

Unknown said...

Limonlayip icsek bisey oluyo mu acaba bilen var mi?

selda aktuna said...

Merhabalar,
Daha önce duyup uygulamadığım bu rejime yeni başladım.
Toplamda 16 kilo fazlam var.
Spor yapmıyorum. Yoğun çalışıyorum. Kahveden vazgeçemiyorum. Bol su tüketiyorum. Harfiyen uyguluyorum. Çorbanın içinde son derece yararlı sebzeler olduğu için, çok bayılmasam da şifa niyetine tüketiyorum. Akşam sıcak, ofiste soğuk içiyorum. Çorbanın yağ yakıcı özelliği olduğu için maksimum içmeye gayret gösteriyorum. Hiç açlık çekmiyorum ama gözümde pizza şekilleri oluşuyor :)
Çorbamı yaparken, tuz da dahil olmak üzere, bulyon, v.s. baharatlara lezzetlendirdim.
Tam bir disiplinle uygulayarak 3 günde 1 kilo 300 gr. vermişim. Vermem gereken kilo fazlam daha çok olsaydı, eminim daha çok vermiş olurdum.
Kas kaybı oluşmaması için, listeye tam uymak gerektiğini düşünüyorum.
Rejimime 2 hafta devam edip, 1 hafta metabolizmayı şaşırtarak,tekrar 2 hafta daha yapmayı planlıyorum.
Kendimizi bu disipline hazır hissedip başlamak lazım. Hazır hissetmez ve bırakırsak özgüvenimiz sarsılır sanırım...
Çok yoğun çalışan biri olarak beni yoran, elimde yiyeceklerimin olduğu koca bir çantayla metrobüse binmek :)
Kararlıyım...devam...Herkese mutlulukla verilmiş, sağlıklı bir bedenle uzun yaşamlar dilerim...

Adsız said...

Ben de arada bu diyeti uyguluyorum. Detoks niyetine 2 gün yapıyorum. Bana yetiyor. Buradan aldım tarifi...

Lahana diyeti yaparak kilo verenlerin yorumlarını okuyunca bir çok kişinin bu diyetle kilo verdiğini görürsünüz...

Adsız said...

Arkadaşlar bugün 1. günündeyim.çorbanın tadı ilk 3 tabağımda güzel geldi ama 4. Tabağı nasıl içtim bilmiyorum.aklıma geldikçe midem bulanıyor.meyve yiyeyerek ve su içerek bunu dindirmeye çalışıyorum.zor bi diyet sabır gerektiriyor.2. Günüme geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum en azından sebze yicem.kilo vereceğimden eminim ama bakalım ne kadar dayanabileceğim.şuan çorbayı düşündükçe bile midem bulanıyor.onu içeceğime aç dururum diyor insan :)

Adsız said...

Merhabalar:)bende yarindan itibaren lahana corbasi diyetine basliyorum yorumlar beni baya motive etti umarım bu corba işe yarar ve kilolarimdan kurtulurum:)

Adsız said...

Pazartesi baslicam bende bu diyete insAllah faydası olur

Unknown said...

1 hafta yapmstm 4 kilo verdm ama hic spor yapmadm smdi yine basladm ama spor yapyorm bakalim nekadar vercem allah yarfmcmz olsn

Nazo said...

Sesli güldüm yorumunuza 😂😂 benim ilk günüm bakalim ne kadar dayanabilecekmiyim 😝😞

Nagiş said...

Arkadaşlar bende bugün başladım diyete yarin 2. Günüm bugün çok zor geçmedi ve sadece 2 kase yedim çorbadan umarım sonuç iyi olur...hepinize kolay gelsin.

Unknown said...

Merhaba bende bu diyeti uygulamak istiyorum.ama anlamadigim yerler var meyve saat kaçta yeniyor çorba kaçta içiliyor oraları pek anlamadım yardimci olurmusun 0545 743 5835 sema adım şimdiden tskler

Unknown said...

Diyet + disiplin ben çok fazla yemek tüketmeyen biriyim zaten fakat abur cubura düşkünüm yorumlarınızı okuduktan sonra karar verdim artık bende bu diyete başlayacağım inş başarabilirim gelişmeleri bildiririm

Adsiz said...

Bnde başlamak istiyorum ama biraz daha açın lütfen bu çorbayi kacgun icinde tuketmeliyiz.bir hafta sonunda bırakmalı mıyız. Tekrar nezmn baslamaliyiz

Adsız said...

Allahın izniyle bende yarın başlayacak.kilo 74. 1haftadan sonra ne sonuç alırsın yazacam

Unknown said...

Merhaba... bende bugün başladım.çorbanın tadı harika.ben şöyle yaptım.6soğan 6 sarımsak 6 domates dereotu maydanoz kereviz ve sapı bir limonun suyu yarım lahana iki taplet knor kocaman bir kazan çorba oldu tat muhteşem.inşallah güzel bir sonuç alırım.bir hafta sonra görüşürüz :) 87 kilo.

Unknown said...

Başlıcam başlıorum ...EE sonuç?