Pazar, Şubat 19, 2006

GEÇEN HAFTANIN ÖZETİ???

Yaklaşık 1 haftadır bloğuma yazamadım.Pazartesi lahana çorbası diyetine girmiştim.Salı günü sevgililer günüydü.O gün eşime onu şok edecek bir süpriz yapmak istedim ve kuaföre giderek kendimi tamamen değiştirecek birşey yaptım.Daha önceleri saçım kestane kızıl karışımıydı.Yani kızıl röflelerim vardı.Ama çabuk sıkılan bir insanım ne yazık ki. Hiç denemediğim birşey denemeye karar verdim ve kuaförüme baştan aşağı değişmek istiyorum dedim.Saçımı sapsarı yapın ve sarı da balyaj yapın.Bu saçı döndürmemiz çok zor falan dedi ama onu ikna etmeyi başardım.Saçıma bir sürü işlem uyguladı.Saat 12:00’de gittiğim kuaförden neredeyse 17:30’a doğru çıktım.Beni almaya annem geldi ve görür görmez şok oldu.Kaşlarımın rengini de 1 ton açmış çok hoş bir şekilde de kesmişti.Üzerimdeki fıstık yeşili bluz ve hırkayla tam bir sarışın olmuştum.Herkes yadırgar diye bekledim ama kızıldan daha çok beğendiler. Yeşil lenslerimle de oldukça doğal durmuştu.Aslında önce kilo verip sonra böyle bir değişiklik yapacaktım ama Arzum’u dinledim ve önce saçımla başladım.Bu şevkle belki daha çabuk kilo veririm diye düşünüyorum.O akşam eşim özel bir şey planlamadığı ve beni görünce tamamıyle şok olduğu için annemlerle kutladık. Tabii lahana çorbamı içemedim.Zaten bir gün önceden kırıklığım vardı.Kuaförde de iyice üşütmüşüm.Saçımı kaç kere yıkadıklarını hatırlamıyorum çünkü.Boynumu ıslak bırakmışlar.Boğazım çok feci ağrıdı sonra. Diğer günler boğazımı iyileştirmek için çeşitli şeyler yaptım.Annemler Cuma günü Kıbrıs’a döneceklerdi.Onlar gitmeden yetiştireyim diye Perşembe günü aşure yaptım.İlk defa denedim ve hiç fena olmadı.Tabii kendim de tatmak zorunda kaldım mecburen.Cuma günü de annemler bizden gidceklerdi havaalanına.Onalrla birlikte yine yedim tabii.Sonra onlar gidince üzüldüm ve yine teselliyi buzdolabında aradım.Bugün annemler ve oğlum Kıbrıs’a döneli 2 gün oldu.Anca biraz toparlandım. Pazartesi yeni birşeyler bulmalıyım. Lahana çorbası diyetim elimde olmayan nedenlerden ötürü başarısızlıkla sonuçlandı çünkü.Bunun sonucunu merakla bekleyen dostlarımı hayal kırıklığına uğrattığım için özür diliyorum ama bana göre bir diyet değilmiş anlaşılan.Ya da ben kötü bir zamanda denemeye kalktım.Pazartesi daha önceleri bana çok kilo verdiren kalori hesabıma başlamayı düşünüyorum.İlk hafta dayanınca insan alışıyor ve sonra hızla kilo veriyor.İsteyenlere günbe gün neler yediğimi ve kaç gr. Verdiğimi veya veremediğimi yazacağım.Hepinize Sağlıklı günler.

9 Comments:

Unknown said...

geçmiş olsun canım benim akşam acilen kapamak zorunda kadlım . karnım aç yahu yapmayın şunu resim müthiş!!! Agızmın suları akmakta..

Saçlarını güle güle kullanc anım arzum sen bende saçımın rengini kzılı yapayım diyordum. neyse sarışın kalmaya karar verdi,mö birara gidip diplerini yaptırayım.

Rejim konusuna girmeyeyi. ALeynaya anneyi diyete teşvik primi bir barbieli bişey vermek lazım.

ikinizide öpüyorum

Adsız said...

Hulyacim, gercekten super degisiklik olmus.Benim de bir komple degisime girmem lazim. Valla tebrikler cesaretin icin.
Sevgilerimle
Nilay

NuR said...

Sevgili Hülya,
Bir kaç kez denememe rağmen sandık lekesi ne comment yazamadım. Bir sorun var sanırım. Ziyaretin, hoş sözlerinle mutlu oldum. Teşekkür ederim. Bakalım buradan başarabilecekmiyim? Tekrar görüşmek üzere
Sevgiyle kal.

tontontombo said...

Hülyacım çok köklü bir değişiklik yapmışsın, eminim çok yakışmıştır sana.Ben de sarı kafayım ve çok severim sarı saçı . Yeni diyet haberlerini bekliyoruz, sevgiyle (yeni resmini eklemeni bekliyorum:)

HULYA said...

Sevgili Dalican,
(söyle bakalım alican gibi oldu bu:-))Aleyna beni yedirmek için elinden geleni yapıyor.anneciğim ben diyet yapıyorum bak beni yedirme deyince de"anneciğim sen zaten ince ip gibisin" diyor.Sanırım kalın halatlarla ipi ayırt edemiyor hala.teşvik primi hakkında ben de düşünüyorum.

HULYA said...

Sevgili Nilay,
gerçekten de oldukça cesaretliymişim kendim de sonradan farkettim.Yalnız saçlarım biraz yıprandı bakalım düzeltebilecek miyim.Şu an barbie bebeklerin saç kalitesiyle aynı kalitede gibi yani plastik gibi hissediyorum.Ama küçüklüğümden beri düşünüp de uygulamaya bir türlü cesaret edemediğim bir şeydi.İçimde kalmamış oldu.Kendine iyi bak.Sevgiler benden sana :-)

HULYA said...

Sennur'cuğum,
commentler sonradan çıkıyor benim bloğumda çünkü moderate modunda.Bu yüzden sandık lekesindekiler de yayınlandı sonradan.Her zaman beklerim.Kendine iyi bak:-)

HULYA said...

Sevgili tonton'um,
sarı saçı ben de pek severim nedense.Bir türlü sahip olamadığımdan belki de.Ama artık bende sarışınım yaşasın!!!En kısa zamanda resmimi ekleyeceğim buraya merak etmeyin.diyet haberlerimibir süre erteledim ama en geç mart başından itibaren yeni haberlerimi duyacaksınız inşallah.Kendine çok iyi bak,öptüm:-)

Adsız said...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.