Perşembe, Aralık 15, 2005

ISTE VUCUDUYLA GORENLERI SASIRTAN HEIDI KLUM'UN DIYETI


Vücuduyla görenleri şaşırtıyor
Bir çok anne için doğumdan sonra fazla kilolardan kurtulmak adeta kabus haline gelir ama ünlü model Heidi Klum, harika fiziğiyle bu kanıyı yıkıyor. 12 Eylül'de oğlu Henry Günter'i doğuran güzel model, doğumdan sadece 2 ay gibi kısa bir süre sonra çıktığı Victoria's Secret defilesinde muhteşem fiziği ile herkesin beğenisini kazandı.

Gisele Bündchen, Tyra Banks gibi ünlü modellerin yer aldığı defilede incecik vücudu ile Klum, meslektaşlarına taş çıkarttı. Defilede sahne alan ünlü şarkıcı Ricky Martin, Heidi Klum'u görünce şaşkınlığını gizleyememiş ve "Onun iki ay önce doğum yaptığına inanmak çok zor, inanılmaz görünüyor" demişti. Doğumdan sonra ünlülerin spor hocası David Kirsch ile çalışmaya başlayan Heidi Klum, sabahları spora nefes egzersizleri ile başlıyor. Daha sonra esneme hareketleri ve yoga yapan ünlü model, öğlenleri 45 dakika kardio egzersizleri yapıyor. Yürüyüş bandında koşan güzel model, bazen de Franklin Kanyo'nun da uzun yürüyüşler yapıyor.
SEAL SPOR DELİSİ
Ekmekten uzak duran Klum, eşinin tam bir spor delisi olduğunu belirtiyor. "Bana sürekli 'Spor yaptığında kendini harika hissetmiyor musun?' diye soruyor. Oysa ben koltukta oturduğum zaman kendimi harika hissediyorum" diyor Klum.
Heidi'nin Diyet Programı
* Sabahları 180 kalorilik tok tutan protein içeren özel içecek
* Öğlene doğru 4 yumurtanın beyazından sebzeli omlet
* Öğlen zeytinyağlı brokoli, yanında yağsız tavuk ve bol salata
* Ara öğün olarak çiğ 10-12 adet badem
* Akşam yeniden tok tutan proteinli içecek veya yağsız hindi

0 Comments: