Salı, Aralık 20, 2005

DİYET YAPANLAR İÇİN MOTİVASYON SİTELERİ


Merhaba Diyet Tutkunları!
Sizlere 3 site tanıtmak istedim.Eğer benim gibi diyet yapıyor ve motivasyona ihtiyaç duyuyorsanız bu siteler tam size göre.
1.site:Diyet Kardeşliği:
Eğer diyetle ilgili bir siteniz varsa bu siteye ekleyebilirsiniz.Ben de sitemi yeni ekledim .Böylece birçok insan sitenizden haberdar olabilecek ve kendiniz gibi diyet yapan ve aynı konularda yazan insanlarla tanışabileceksiniz.Yani bir nevi diyet kardeşlerinizle tanışabileceksiniz.


Tanıtacağım 2.site: İnceldikçe:
Bu site Diyet kardeşlerinin bir nevi buluşma noktası diyebiliriz.Diyet kardeşliğine üye olan herkes bu sayfaya girip kaç kilo verdiğini , hedeflerini v.b. ni yazabilir.Diyet kardeşlerinin sohbet ortamı gibi birşey.




3.Ve son site ise:DK-Ölçümler

Bu site de yine Diyet Kardeşleri için kurulmuş. Bu siteye girip şu anki ölçülerinizi ve ulaşmak istediğinizi yani hedeflerinizi belirtebilir ve diğer diyet kardeşleriyle payşlaşabilirsiniz.
Bence eğer diyet yapmakla ilgileniyorsanız bu siteler ilginizi çekebilir.Bir girip incelemekte yarar var.Resimlerin üzerine tıklayarak sitelere ulaşabilirsiniz.Ayrıca link isteyenlere gönderebilirim:-)


7 Comments:

Unknown said...

Merhaba Hulya
Hosgeldin sende diyet kardesligine,
seninle ayni durumdayiz sanirim, bende yemeklere cok duskunum,bir yandan yapip bir yandan yememekde zor bir, ama biz bunu basaracagiz,
izmire merhaba yeniden.

HULYA said...

Sevgili xtra,
Kızların sayfalarını tek tek dolaşıp inceliyorum bir kısmına da yorum yazdım.Gelişmeleri onlardan çok ben heyecanla izliyorum desem yeridir.Gerçekten çok iyi bir motivasyon oluyor.Böyle bir işe imza attığın için sana binlerce teşekkür...

HULYA said...

Sevgili vedazamanı,
Hoşbulduk:-)
Siteni gezdim ve bayıldım.(Şu an kolonyayla ayıltmaya çalışıyor ablam).O ne cıvıl cıvıl bir site öyle.Sen de benim gibi bol bol resim kullanmayı sevenlerdensin anlaşılan.Güzel motivasyonun için candan teşekkürler.En kısa zamanda sitene de girip yorum bıraklacağım. Fırsat buldukça diyet kardeşlerimin sitelerini de burada kısa kısa tanıtmaya çalışacağım.Hepimize kolay gelsin:-)

Elifce said...

merhaba herkesin dersi nasıl zayıflarım sorusuysa ki öyle cevabını sitemizde bulabilirsiniz www.diyet69.blogcu.com

Adsız said...

Yaaa Bende basliorum diete ama bir ay yapsam bi bakiorum diet bozulmuş:(birde hipotroidi olduğum için çok yavaş ilerliyorummm:(lütfen beni motive edin bi 10 kg versem Hersey daha güzel olcakkk:(((

Ela said...

Bende www.diyetliyiz.com diye bi site kurdum 22 kilo vermiş yazan arkadaş 4 ay gibi bir sürede.

Ebru said...

Bende kendi sitemi kurdum hanımlar :) Diyet ve zayıflama üzerine hepinizi beklerim. http://www.diyetmasasi.com